06_2021_lp-slider-raamdeco_1920x600
06_2021_lp-slide-shutters_1920x600

Jouw interieur vraagt om licht!

Natuurlijk licht zorgt voor een prachtige en frisse uitstraling in huis. Maak hier dus optimaal gebruik van! Voeg nieuwe raamdecoratie toe aan jouw interieur. Je regelt dan eenvoudig zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag bij je naar binnenkomt. Jouw woning is uniek. Daarom zoeken we graag samen met je naar een oplossing op maat. Het gevolg? Raamdecoratie die speciaal gemaakt is voor jouw woonsituatie! En zo’n persoonlijke aanpak hoeft niet per se duur te zijn, zoals je ziet. Wacht alleen niet te lang, want de 20% korting op raamdecoratie is nog geldig t/m 24 april 2021. Hopelijk tot snel!
 
 
Goedemorgen zon, wat schijn je opgewekt en fel deze morgen. Het belooft een mooie dag te worden. Nog heel even genieten van een vers gezet kopje koffie en dan lekker erop uit. Als een kunstwerk, zo mooi kan raamdecoratie zijn. Het is een echte sfeermaker in huis. Speel met prints of met kleur voor een origineel interieur.

Colors@Home Deurloo dé interieurspecialist!

Naast alleen raamdecoratie, bieden wij nog veel meer producten voor een fantastische make over van jouw interieur. Je interieur is een afspiegeling van jou als persoon. Colors@Home Deurloo snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Zierikzee bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Maak met ons een afspraak en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenHavenplein 3|4301 JD Zierikzee
Telefoon 0111-415951|E-mail deurloo@colorsathome.nl
Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 16.00
Donderdag10.00 - 16.00
Vrijdag10.00 - 16.00
Zaterdag10.00 - 16.00
Dinsdag op afspraak
Routebeschrijving
naar onze winkel
 • Raamdecoratie
  In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren
  Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Deurloo in Zierikzee.
 • Behang
  Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen
  Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Deurloo vind ..
 • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
 • Buitenzonwering Screens, markiezen, rolluiken, knikarmschermen, er zijn zoveel verschillende manieren om de zon buiten te houden dat je bijna niet weet waar..
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Colors@Home DeurlooOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altij..
 • De service van Colors@Home Deurloo! Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.