Nieuws & acties

20% Korting op Raamdecoraties


Maak het gezellig in huis én isoleer met sfeer!

Heb jij de kerstboom al in huis? Dit is de tijd om sfeer in huis te brengen nu de feestdagen eraan komen. Maar je wilt ook graag iets doen aan de gasrekening die door het dak dreigt te gaan. Daarom is goede raamdecoratie juist nú een slimme oplossing. Raamdecoratie die goed is ingemeten heeft een isolerend effect. Vooral de duette gordijnen doen het erg goed. Door de honingraatstructuur ontstaat een laag stilstaande lucht tegen het raam aan en dat isoleert erg goed. Belangrijk, maar je wilt ook een gezellig huis. Kom daarom eens langs en bekijk onze grote collectie stoffen, dessins en kleuren. Je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk komen we meten en plaatsen. En wij helpen je graag met de juiste keuze. Kom snel naar de winkel want je ontvangt nu ook een korting van 20% korting op raamdecoratie t/m 17 december 2022. Vraag naar de voorwaarden.

20% Korting op Raamdecoraties
Jouw mening is geld waard

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home Deurloo. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Deurloo
Havenplein 3 | 4301 JD Zierikzee
Telefoon 0111-415951
E-mail deurloo@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 17.00
Donderdag10.00 - 17.00
Vrijdag10.00 - 17.00
Zaterdag10.00 - 17.00
Buiten deze tijden ook op afspraak: tel. 06-22218677
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.